Assessment

Wil je ontdekken waar je talenten en competenties liggen? Maak dan een JoBZ profiel aan! In je persoonlijke omgeving van JoBZ zit een persoonlijkheidstest en een competentietest.

Een persoonlijkheidstest geeft inzicht in jouw eigen persoonlijkheidseigenschappen. Als je een JoBZ profiel hebt aangemaakt, krijg je een uitnodiging voor een big-5 persoonlijkheidstest.

My Career assessment

De loopbaancoaches van het JBZ kunnen het My Career assessment bij je afnemen. Dit is een uitgebreid digitaal loopbaanassessment. In de My Career vul je vragenlijsten in over persoonlijkheid, werkstijlen, drijfveren, werkmotieven, beroepsvoorkeuren en een capaciteitentest (intelligentie meting).

Het rapport geeft inzicht in je persoonlijk profiel, de sterke en ontwikkelpunten, de veranderkracht, de uitkomsten van de bovenstaande vragenlijsten en de intelligentie.

Dit assessment kan via je leidinggevende worden aangevraagd bij P&O. De kosten voor het assessment worden doorbelast aan de afdeling waar jij werkt. Voor het assessment is er altijd een kennismakingsgesprek met een loopbaancoach van P&O, om te ontdekken of dit assessment de juiste tool voor jou is.

Wat staat er in het rapport?

  • Inleiding
  • Wie ben ik? – Persoonlijk profiel
  • Wat wil ik? -Loopbaanmotieven en Werkvoorkeuren
  • Wat kan ik? – Potentiële kwaliteiten en ontwikkelpunten, Veranderkracht en Intellectuele capaciteiten
  • Beroepsoriëntatie – Wat past bij mij
Powered by Emply