Aan de slag!

Inloggen

Door te klikken op de button "aanmelden voor JoBZ" maak je een persoonlijk profiel aan. Jouw profiel komt in een online talentenpool die wordt beheerd door de loopbaancoaches van het JBZ. 

Na aanmelding, kun je inloggen op je profiel door te klikken op "login" rechtsboven in deze website. Per mail krijg je een uitnodiging om je profiel verder te verrijken door middel van een mini persoonlijkheid assessment. 

Let op! Heb jij bijzondere talenten die jij graag wilt inzetten voor het JBZ?

Speel jij bijvoorbeeld een instrument? Is jouw passie fotograferen? Of wil je jouw expertise op andere afdelingen inzetten? Ook dit kun je aangeven in je profiel, zodat het mogelijk wordt om deze talenten in het JBZ te benutten! 

Goed om te weten

Voor jouw gemak hebben we op deze site niet alleen informatie over JoBZ gezet, maar staan er ook verschillende hulpmiddelen op deze site. Onder tabblad "inzicht in jezelf" vind je verschillende tools die jou inzicht geven in jezelf.  Bij "Hulp nodig?" staat informatie die jou kan helpen om een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Gebruik van je gegevens

Door het aanmaken van een JoBZ profiel ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Dat houdt in dat indien je profiel gematcht wordt op een vacature, jouw cv wordt doorgestuurd naar de leidinggevende van de vacature. De leidinggevende van de vacature gaat vertrouwelijk om met de gematchte profielen, dit wordt nooit zonder overleg met jou, besproken met je huidige leidinggevende.

Heb je vragen?

Je kunt je vragen stellen aan de afdeling P&O via personeelenorganisatie@jbz.nl.

Powered by Emply